Gå til kassen
Le Specs
  • Master Tamers-Tortoise thumbnail
  • Master Tamers-Tortoise thumbnail
  • Master Tamers-Tortoise thumbnail

Master Tamers-Tortoise

Le Specs

599 kr Vejl. pris:599 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
146 mm
Linsebredde:
55 mm
Glashøjde:
44 mm
Næsebro:
Stanglængde:
135 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Tortoise
Glassenes farve:
Gold Revo Mirror Lens
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Le Specs Master Tamers fra den australske trendsætter Le Specs er en elegant solbrille med klassisk runde glas. Le Specs beviser endnu en gang, at de ved, hvordan rigtigt stilrene og klassiske solbriller skal se ud. Le Specs Master Tamers virkeliggør alt det, Le Specs som varemærke står for. Der er tale om en solbrille som med dens stilfuldhed og elegance bør tiltale mange. De er en moderne version af den klassiske og populære runde form og passer fint til dem, der gerne vil skille sig ud. Naturligvis beskytter glassene dig også mod solens farlige UV-stråler.

Denne version af Le Specs Master Tamers fås i en brunmeleret udførelse med glas i Gold Revo med spejleffekt.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger