Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Gentage bestillinger

MK1010-110113

Michael Kors

Michael Kors
Michael Kors
 • MK1010-110113 thumbnail
 • MK1010-110113 thumbnail
 • MK1010-110113 thumbnail

Vores pris:1495 kr Vejl. pris:1750 kr

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
150 mm
Linsebredde:
54 mm
Glashøjde:
44 mm
Næsebro:
20 mm
Stanglængde:
135 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Havana
Glassenes farve:
Browm
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

MK1010 er et par solbriller fra den verdensberømte brilleproducenten Michael Kort. Michael Kors solbriller er lavet med et moderne, tidløst og stilrene træk. Du kan regne med at solbriller fra Michael Kors holder en høj kvalitet og et lækkert design. MK1010 er ingen undtagelse. MK1010 med sit elegante og stilrene design passer i alle situationer, uanset om du skal gå rundt i byen eller hvis du ligger og læser en god bog på stranden.

MK1010 er solbriller fra den verdenskendte solbrilleproducent Michael Kors. Michael Kors solbriller er fremstillet med en moderne, tidløs og stilren tankegang. Du kan stole på, at solbriller fra Michael Kors altid har et højt kvalitetsniveau og flot design. MK1010 er ingen undtagelse. MK1010, med sin elegance og stilrene design passer perfekt til enhver situation. Uanset om du spadserer rundt i byen, eller om du ligger og læser en god bog på stranden er de et fremragende valg.

Denne version af MK1010 fås i en brunmeleret udførelse med stænger i guldfarvet metal og med bruntonede glas.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image