Gå til kassen
   MyDay daily disposable
   699 kr

   MyDay daily disposable

   1-dagslinser

   699 kr

   MyDay daily disposable er en endagslinse fra CooperVision som er sensationelt behagelig at bruge

   MyDay daily disposable fra CooperVision er en top moderne endagslinser, produceret af et silikone hydrogel-materiale som giver dig den komfort du leder efter. Hvorfor nøjes med linser som komprimere med kvaliteten? Med MyDay Daily disposable får du endagslinser som ilter så godt, at du glemmer du har dem i.

   Bekvemme endagslinser

   Om du er ude efter bekvemme endagslinser, er MyDay Daily disposable en rigtigt godt valg. MyDay daily disposable har nemlig alle egenskaber som den moderne linsebruger leder efter. Dagens kontaktlinsebruger vil nemlig ikke længere bare have en linse som korrigere synet. De vil have kontaktlinser som holder sig bekvemme hele dagen lang. De vil heller ikke have linser som konstant påminder dem om de har dem i øjet, de vil helt enkelt glemme a t de har linser i øjnene. Med MyDay daily disposable glemmer du let, at du ikke har linser i øjet. Det eneste du muligvis tænker på er hvor komfortable de er.

   Friske øjne med MyDay daily disposable

   Der ligger mange års forsknings bag om MyDay daily disposable. MyDay daily disposable har en unik kemisk struktur kaldet Smart Silikone, som på en effektiv måde skaber luftkanaler til din hornhinde. Dine øjne får altid ret mængde luft med MyDay daily disposable, hvilket leder til friskere og hvidere øjne. Når du bruger kontaktlinser, er det meget vigtigt at dine øjne får tilstrækkeligt med ilt. Til forskel af andre dele af kroppen, får vores horhinder ilt fra luften omkring os. Hornhinderne har nemlig ingen blodkar.

   MyDay daily disposable har en rigtig god balance mellem funktion og komfort. Dine øjne får meget mere ilt, samtidig som du kan nyde af at komforten varer længere. MyDay daily disposable har også effektiv beskyttelse imod solens farlige UV-stråler.

   Let at håndtere

   MyDay daily disposable er utrolig enkelte at håndtere. Om du tidligere har haft problemer med håndtering af linser, så kan MyDay daily disposable være løsningen. Takket være Smart Silikone-strukturen, har MyDay daily disposable en udformning som gør den enkelt at håndtere. MyDay daily disposable har en stivhed, som gør at du let kan balancere linsen på fingeren uden at den glider af eller taber sin form. Væskeindholdet er også afgørende for hvor let linse er at håndtere. For lidt vand og dine linser føles ubehagelig, for meget vand og linserne mister i stedet stivheden som er nødvendig for håndteringen. MyDay Daily disposable er produceret med perfekt balance mellem væskeindhold og stivhed, hvilket gør dem vældigt enkelte at håndtere.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Pakning
   30 linser/æske
   Styrkeomfang
   +6.00D till -10.00D (i trin af 0.25D; i trin af 0.50D efter -6.00D/+5.00D)
   Basiskurve
   8.4
   Diameter
   14.2
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Stenfilcon A
   Væskeindhold
   54%
   UV-beskyttelse
   UVA/UVB = 85%/96%
   Toning
   Ja, svagt blåtonet
   For at kunne bestille linser skal du få foretaget en synsprøve til kontaktlinser hos en optiker. Bagefter kan du bede om at få resultatet af testen med eller få den sendt på mail.

   Sådan kan du anmode om din recept

   Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
   Hej!
   Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
   *Din adresse
   Sværere er det ikke! Hos Lensway anbefaler vi, at din synsprøve til kontaktlinser ikke mere end et år gammel.
   Husk, at det også er et krav, at du kan dokumentere, at du har fået tjekket dine øjne, hvis du vil have tilskud til køb af linser fra Sygeforsikringen "danmark".

   Du kan bestille på to måder

   Sort knap: udfyld oplysningerne fra din synsprøve manuelt. Du kan få den enten fra din optiker, eller oplysningerne på linseæsken (hvis du allerede har en).
   Grøn knap: tag et billede af stregkoden på en gammel linseæske og upload det. Derefter indlæses oplysningerne automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
   Følg instruktionerne, og gå videre til kassen og betal. Linserne afsendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.

   Sådan opretter du et linseabonnement

   1. Læg de linser, du vil have tilsendt automatisk, i kurven.
   2. Gå til kassen og vælg “Opret som abonnement”. Vælg, hvor ofte du vil have dine linser tilsendt.
   3. Det var det! Nu kan du læne dig tilbage og lade os klare resten.

   Fordele ved et linseabonnement hos Lensway

   • Fuld fleksibilitet - administrer nemt på Mine sider
   • Altid 10% rabat & fri fragt
   • Ingen bindingsperiode
   Læs mere her