Gå til kassen
  MyDay toric
  299 kr

  MyDay toric

  Toriske linser

  299 kr

  MyDay Toric er højtpræsterende kontaktinser, der er specielt designet til at levere i alle situationer. Kontaktlinserne tilbyder kompromisløs komfort og håndtering, og giver samtidig de sundhedsmæssige fordele ved silikonehydrogel. Aquaform®-teknologien gør det muligt at transportere ilt mere effektivt til øjet end traditionelle linser af silikonhydrogel, mens materialet binder væske og spreder sig gennem linsen for langvarig komfort. MyDay Toric har indbygget UV-beskyttelse, der blokerer 85 % af UVA-stråling og 96 % af UVB-stråling for at fremme langsigtet øjesundhed. Endagslinser korrigerer også astigmatisme.

  Specifikation

  Producent
  CooperVision
  Styrkeomfang
  -10.00 - +6.00
  Basiskurve
  8.6
  Diameter
  14.5
  Cylinder
  -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
  aksen
  10, 20, 70, 80, 90, 100, 110, 160, 170, 180
  Materiale
  Stenfilcon A
  Væskeindhold
  54%
  UV-beskyttelse
  Ja
  For at kunne bestille linser skal du gennemgå en øjenundersøgelse hos en optiker. Optikeren skriver derefter en recept, som du kan anmode om, for at kunne købe linser.

  Sådan kan du anmode om din recept

  Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
  Hej!
  Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
  *Dit navn
  *Din adresse
  Det er ikke sværere end det! Husk at besøge din optiker mindst en gang om året for at se, om dine styrker stadig er rigtige.

  To måder at bestille

  Röd knapp: udfyld oplysningerne fra din linserecept manuelt. Du får det enten fra din optiker, eller oplysningerne findes på linsepakken (hvis du allerede har en).
  Grön knapp: tag et foto eller upload et billede af stregkoden fra en gammel linsepakke. Derefter indlæses din recept automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
  Følg instruktionerne, og tjek derefter ud og betal. Linserne sendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.