Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Ændre oplysninger
 • Gentage bestillinger

Velkommen tilbage!! Her er produkterne fra dit sidste besøg

New Wayfarer RB2132-710/51

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • New Wayfarer RB2132-710/51 thumbnail
 • New Wayfarer RB2132-710/51 thumbnail
 • New Wayfarer RB2132-710/51 thumbnail

Vores pris:1195 kr Vejl. pris:1520 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
144 mm
Linsebredde:
55 mm
Glashøjde:
39 mm
Næsebro:
18 mm
Stanglængde:
145 mm
Farve:
Light Havana
Glassenes farve:
Brown Gradient
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB2132 New Wayfarer er med sit tidløse design en af Ray-Bans mest populære solbrillemodeller.

RB2132 New Wayfarer fra den legendariske solbrilleproducent Ray-Ban er solbriller med stil og klasse i overflod. RB2132 New Wayfarer er egentlig en lidt mindre version af den ikoniske Wayfarer. RB2132 New Wayfarer har et design, der ligesom hos storebroren emmer af ungdom og kreativitet. De mindre glas giver en lidt blødere fremtoning.

Disse solbriller passer i alle sammenhænge. RB2132 New Wayfarer er det sikre valg. Adskillige filmstjerner er også set bære RB2132 New Wayfarer på den røde løber. Den oprindelige Ray-Ban Wayfarer så første gang dagens lys i 1952, og den tog verden med storm med sit nyskabende design. Ikoniske personer som James Dean og Marilyn Monroe sås på et tidligt tidspunkt med disse revolutionerende solbriller. RB2132 New Wayfarer blev lanceret i 2006 som en hyldest til den klassiske Ray-Ban Wayfarer.

RB2132 New Wayfarer har naturligvis også glas, der beskytter dine øjne fuldstændig mod solens farlige UV-stråler. De rektangulære glas har en flot mørk farvetone. Ray-Bans klassiske logo er placeret stilrent på stængernes yderside. Køb dine RB2132 New Wayfarer hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

Denne version af RB2132 New Wayfarer har en flot brunmeleret farve, og glassene er smukt bruntonede.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.