Le Specs
  • No Smirking-Sand Rubber Gold thumbnail
  • No Smirking-Sand Rubber Gold thumbnail
  • No Smirking-Sand Rubber Gold thumbnail

No Smirking-Sand Rubber Gold

Le Specs

695 kr Vejl. pris:649 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
144 mm
Linsebredde:
50 mm
Glashøjde:
42 mm
Næsebro:
20 mm
Stanglængde:
140 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Rubber Sand
Glassenes farve:
Gold Revo Mirror Lens
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Le Specs No Smirking fra den australske trendsætter Le Specs er en elegant solbrille med klassisk runde glas. Le Specs beviser endnu en gang, at de ved, hvordan rigtigt stilrene og klassiske solbriller skal se ud. Le Specs No Smirking virkeliggør alt det, Le Specs som varemærke står for. Der er tale om en solbrille som med dens stilfuldhed og elegance bør tiltale mange. De er en moderne version af den klassiske og populære runde form og passer fint til dem, der gerne vil skille sig ud. Naturligvis beskytter glassene dig også mod solens farlige UV-stråler.

Denne version af Le Specs No Smirking fås i en sort udførelse med mat finish og med glas i guld med spejleffekt.

Det australske mærke Le Specs er kendt for deres innovative, spændende og prisvenlige solbriller.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.