Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Gentage bestillinger

OO9013-24-325 Frogskins

Oakley

Oakley
Oakley
 • OO9013-24-325 Frogskins thumbnail
 • OO9013-24-325 Frogskins thumbnail
 • OO9013-24-325 Frogskins thumbnail

Vores pris:1195 kr Vejl. pris:1430 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
55 mm
Glashøjde:
41 mm
Næsebro:
17 mm
Stanglængde:
139 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Polished Black
Glassenes farve:
Fire Iridium
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Oakley Frogskins er klassiske solbriller fra Oakley, der i dag er hottere end nogensinde.

Oakley Frogskins fra den amerikanske solbrilleproducent Oakley er nogle af varemærkets mest klassiske solbriller. Det var nemlig Oakley Frogskins, der i de glade 1980'ere virkelig gjorde navnet Oakley kendt. I 1980'erne var Oakley en af de virksomheder, der revolutionerede markedet for solbriller. Oakley Frogskins var solbriller, der formåede at kombinere trendy design med innovative komponenter på en måde, man aldrig havde set før.

Det er altså de solbriller, der var hottest blandt de unge mennesker, da Ronald Reagan sad i Det Hvide Hus, og Run-D.M.C lå øverst på hitlisterne, men som stadig føles lige vitale og friske. Da Oakley genoplivede Frogskins for nogle år siden, sørgede de også for at opgradere modellen med lidt af nutidens teknik. Oakley Frogskins er nu fremstillet af plastmaterialet O-Matter. Det er et materiale, der er yderst let og holdbart, hvilket bidrager til det faktum, at Oakley Frogskins er vældigt bekvemme at bære.

Oakley Frogskins har en blidt rektangulær front og smukt formede stænger. På ydersiden af stangen findes Oakleys klassiske logo. Oakley Frogskins er desuden udstyret med nogle af markedets bedste solglas. Glassene er fremstillet af Plutonite, som effektivt filtrerer alle UV-stråler væk og giver dig en synsskarphed i absolut topklasse. Det er en rigtig designklassiker, som Oakley har forfinet og gjort endnu bedre. Oakley Frogskins kommer med vores varmeste anbefalinger.

Oakley er en af verdens førende solbrilleproducenter. Oakley henter meget inspiration fra eliteidrætsfolk, som konstant flytter grænserne for, hvad et menneske kan klare. Oakley fremstiller således solbriller, der er parate til at opfylde disse menneskers høje krav til stil og funktion. Det er også den filosofi, der har gjort Oakley til et af verdens mest ikoniske og imiterede mærker. Solbriller fra Oakley er altid spækket med teknisk genialitet og stil. Oakley har over 600 forskellige patenter, og det er noget, der giver sig til udtryk i deres solbriller. Kvaliteten af alt, Oakley leverer, er nemlig fantastisk høj. For dem, der kun er tilfredse med det bedste, er solbriller fra Oakley et naturligt valg.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.