Gå til kassen
Oakley
  • OO9102-E8 Holbrook thumbnail
  • OO9102-E8 Holbrook thumbnail
  • OO9102-E8 Holbrook thumbnail

OO9102-E8 Holbrook

Oakley

1395 kr Vejl. pris:1430 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
142 mm
Linsebredde:
55 mm
Glashøjde:
43 mm
Næsebro:
18 mm
Stanglængde:
137 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Black
Glassenes farve:
Grey
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Oakley Holbrook er solbriller fra Oakley, udviklet i samarbejde med snowboard-ikonet Shaun White.

Oakley Holbrook fra den trendsættende virksomhed Oakley er solbriller, der med deres stil og klasse skiller sig ud fra mængden. Der er tale om solbriller, der er udviklet i tæt samarbejde med snowboard-stjernen Shaun White. Som inspiration benyttede de sig af Oakleys klassiske model Oakley Frogskins. Med Oakley Holbrook har Oakley ganske enkelt leveret endnu et par tidløse solbriller.

Navnet Holbrook kommer fra en by i Arizona-ørkenen, der er et klassisk stop på den historiske Route 66. Det er en by, der ligesom solbrillerne Oakley Holbrook virkeliggør opdagelseslyst og eventyr. Oakley Holbrook har et design, der klart er inspireret af 1950'ernes- og 1960'ernes oprørske modkulturer. Den rektangulære front og de smukt formede stænger giver Oakley Holbrook et lækkert retroudtryk.

Oakley Holbrook er fremstillet af et let og ekstremt holdbart plastmateriale, der hedder O-Matter. Glassene er fremstillet af Plutonite, et materiale, der effektivt filtrerer alle UVA-, UVB- og UVC-stråler væk. Med Oakley Holbrook er dine øjne hele tiden beskyttet mod solens farlige stråler. Oakley Holbrook opfylder alle krav til præstation og holdbarhed, du kan tænkes at have. Det er solbriller, vi trygt kan anbefale dem, der kun stiller sig tilfreds med det bedste. Oakley Holbrook er ganske enkelt endnu en vinder fra Oakley.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger