Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Gentage bestillinger

Opti-Free PureMoist

Kontaktlinsevæske - Alcon

Opti-Free PureMoist
"Gør dit linsebærende mere komfortabelt i op til 16 timer!"
  • Opti-Free PureMoist thumbnail

99 kr

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Kontaktlinsevæske
Pakning
90ml / 240 ml / 300ml
Konserveringsmiddel
Ja, POLYQUAD (polyquaternium-1)0,001% og ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006%
INDHOLD
Natriumcitrat, natriumklorid, borsyra, sorbitol, aminomethyl propanol dinatrium-EDTA, to befugtningsmidler (TETRONIC 1304 og Hydraglide Moisture Matrix [EOBO-41-polyoxietylen-polyoxibutylen]) med POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001% og ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006% som konserveringsmidler.
Holdbarhed i åbnet emballage
Smid resterende væske ud 6 måneder efter flaskens åbning.
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

En ny kontaktlinsevæske med ny fugtgivende teknologi, som gør det komfortabelt at bære linser i op til 16 timer. Dette er muligt ved hjælp af HydraGlyde, et molekyle som Evermoist er den eneste linsevæske, der har. Opti-Free PureMoist udrydder effektivt både bakterier, svampe og akantamøben ved hjælp af desinfektionsmidlet Polyquad og Aldox, som er dokumenteret sikkert for hornhinden og har været anvendt i mange år i tidligere linsevæsker fra Alcon. Opti-Free PureMoist – hvis du bare ønsker den bedste rensning og den højeste komfort.

Opti-Free EverMoist ændre navn til Opti-Free PureMoist. Selve produktet ændre sig ikke, men navnet og indpakningen opdateres. Vær opmærksom på at vi i overgangsperioden sælger produktet i både den gamle og den nye indpakning.

Åbne emballager skal anvendes inden for 6 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.