Gå til kassen
   Opti-Free PureMoist
   99 kr79 kr
   20%
   Opti-Free PureMoist

   Opti-Free PureMoist

   Kontaktlinsevæske 300 ml - Alcon

   99 kr79 kr

   Specifikationer

   Producent
   Alcon
   Type
   Kontaktlinsevæske
   Pakning
   90ml / 240 ml / 300ml
   Konserveringsmiddel
   Ja, POLYQUAD (polyquaternium-1)0,001% og ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006%
   INDHOLD
   Natriumcitrat, natriumklorid, borsyra, sorbitol, aminomethyl propanol dinatrium-EDTA, to befugtningsmidler (TETRONIC 1304 og Hydraglide Moisture Matrix [EOBO-41-polyoxietylen-polyoxibutylen]) med POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001% og ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006% som konserveringsmidler.
   Holdbarhed i åbnet emballage
   Smid resterende væske ud 6 måneder efter flaskens åbning.
   Etui medfølger
   Ja

   Mere om produktet

   En ny kontaktlinsevæske med ny fugtgivende teknologi, som gør det komfortabelt at bære linser i op til 16 timer. Dette er muligt ved hjælp af HydraGlyde, et molekyle som Evermoist er den eneste linsevæske, der har. Opti-Free PureMoist udrydder effektivt både bakterier, svampe og akantamøben ved hjælp af desinfektionsmidlet Polyquad og Aldox, som er dokumenteret sikkert for hornhinden og har været anvendt i mange år i tidligere linsevæsker fra Alcon. Opti-Free PureMoist – hvis du bare ønsker den bedste rensning og den højeste komfort.

   Opti-Free EverMoist ændre navn til Opti-Free PureMoist. Selve produktet ændre sig ikke, men navnet og indpakningen opdateres. Vær opmærksom på at vi i overgangsperioden sælger produktet i både den gamle og den nye indpakning.

   Åbne emballager skal anvendes inden for 6 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Produktvurderinger