Gå til kassen
25%
Opti-Free PureMoist

Opti-Free PureMoist

Kontaktlinsevæske 300 ml - Alcon

99 kr74 kr

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Kontaktlinsevæske
Pakning
90ml / 240 ml / 300ml
Konserveringsmiddel
Ja, POLYQUAD (polyquaternium-1)0,001% og ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006%
INDHOLD
Natriumcitrat, natriumklorid, borsyra, sorbitol, aminomethyl propanol dinatrium-EDTA, to befugtningsmidler (TETRONIC 1304 og Hydraglide Moisture Matrix [EOBO-41-polyoxietylen-polyoxibutylen]) med POLYQUAD (polyquaternium-1) 0,001% og ALDOX (myristamidopropyldimetylamin) 0,0006% som konserveringsmidler.
Holdbarhed i åbnet emballage
Smid resterende væske ud 6 måneder efter flaskens åbning.
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

En ny kontaktlinsevæske med ny fugtgivende teknologi, som gør det komfortabelt at bære linser i op til 16 timer. Dette er muligt ved hjælp af HydraGlyde, et molekyle som Evermoist er den eneste linsevæske, der har. Opti-Free PureMoist udrydder effektivt både bakterier, svampe og akantamøben ved hjælp af desinfektionsmidlet Polyquad og Aldox, som er dokumenteret sikkert for hornhinden og har været anvendt i mange år i tidligere linsevæsker fra Alcon. Opti-Free PureMoist – hvis du bare ønsker den bedste rensning og den højeste komfort.

Opti-Free EverMoist ændre navn til Opti-Free PureMoist. Selve produktet ændre sig ikke, men navnet og indpakningen opdateres. Vær opmærksom på at vi i overgangsperioden sælger produktet i både den gamle og den nye indpakning.

Åbne emballager skal anvendes inden for 6 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

Produktvurderinger