Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Gentage bestillinger

Opti-Tears Free RewettingDrops

Komfortdråber - Alcon

Opti-Tears Free RewettingDrops
  • Opti-Tears Free RewettingDrops thumbnail

69 kr

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Komfortdråber
Pakning
30 stk. 0,4 ml-beholdere
Konserveringsmiddel
Nej
INDHOLD
Dextran 70, Hydroxypropylmetylcellulosa, natriumklorid, kaliumklorid og natriumborat.
Holdbarhed i åbnet emballage
Er pipetten brudt, skal den kasseres efter brug.

Mere om produktet

Opti-Tears Free ReWetting Drops er sterile komfortdråber. Dråberne indeholder Duasorb, som efterligner tårevæskens proteiner, hvilket giver en fugtig egenskab og øger komforten ved linseanvendelsen. Pakken indeholder stk. 30 pipetter med 0,4 ml for engangsbrug. Perfekt for rejsen eller at have med i jakkelommen. Dråberne indeholder ikke konserveringsmiddel.

Åbnede pipetter skal anvendes direkte og de resterende skal kasseres. For at undgå, at støv kommer i kontakt med væsken, bør du ikke røre pipettens åbning med fingrene eller anden genstand.