Gå til kassen
  Crazy Days! 25% på alt
  25%
  Oxyal

  Oxyal

  Komfortdråber 10 ml - Bausch & Lomb

  79 kr59 kr

  Specifikation

  Producent
  Bausch & Lomb
  Type
  Komfortdråber
  Pakning
  10ml
  Konserveringsmiddel
  Oxyd
  INDHOLD
  Natriumhyaluronat (hyaluronsyre) 0,15 %, borsyre, Protector(TM), natriumklorid, kaliumklorid, kalciumkloriddihydrat, magnesiumkloridhexahydrat, Oxyd® 0,06 %, destilleret vand.
  Holdbarhed i åbnet emballage
  60 dage

  Mere om produktet

  Oxyal øjendråber fra Bausch & Lomb beskytter og smører irriterede, tørre og trætte øjne.

  Oxyal øjendråber er et særdeles godt supplement til dig, som bruger kontaktlinser, og som af og til lider af trætte og tørre øjne. Dine øjne udsættes nemlig daglig for udfordringer, som kan medføre irriterede og tørre øjne. Det kan være tørt indeklima eller irritation fra dine linser. Med Oxyal øjendråber kan du dog undgå eller lindre disse problemer. Med den praktisk emballerede dråbeflaske á 10 ml er Oxyal øjendråber desuden nemme at have med overalt.

  Oxyal øjendråber indeholder hyaluronsyre, som er et naturligt stof, der findes i øjet. Hyaluronsyre er et stof, der bidrager til at fugte, smøre og beskytte øjets overflade. Det bidrager også til at hele små sår, som er opstået som følge af tørhed i øjnene. Oxyal øjendråber indeholder også det biologisk nedbrydelige konserveringsmiddel Oxyd. Det betyder, at når dråberne kommer i kontant med øjet, så forvandles de til ilt, vand og naturlige salte. Oxyal er således fri for konserveringsmidler, når det kommer i kontakt med øjet, og kan derfor bruges sammen med alle typer kontaktlinser.

  Hvis du får tørre eller irriterede øjne, skal du blot dryppe dem med lidt Oxyal. En eller to dråber Oxyal i hvert øje er tilstrækkeligt for de fleste. En åbnet flaske er holdbar i to måneder. Pas godt på dine øjne. Køb Oxyal til en fordelagtig pris hos LensWay.

  En eller to dråber Oxyal i hvert øje lindrer ubehaget. Dryp efter behov eller efter lægens anbefalinger.

  Åbne emballager skal anvendes inden for 60 dage, hvorefter den resterende væske kasseres. For at undgå, at snavs kommer i kontakt med væsken, bør man ikke berøre flaskens munding med fingrene eller andre genstande.

  Produktvurderinger