Gå til kassen
20%
Oxysept 1-Step

Oxysept 1-Step

Kontaktlinsevæske 300 - Abbott

95 kr76 kr

Specifikation

Producent
Abbott
Linsetype
Kontaktlinsevæske
Pakning
300ml
Konserveringsmiddel
Nej
Holdbarhed i åbnet emballage
60 dagar efter første åbningen.
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

Oxysept 1-Step - en effektiv rensevæske til dine linser

Oxysept 1-Step er en effektiv rensevæske til linser, som rengør og desinficerer alle typer linser. I pakken er der dels en rensevæske, men også neutraliseringstabletter. Sådan benytter du produktet:

1. Hæld væsken i det medfølgende linseetui, og læg en tablet i sammen med dine linser. 2. Efter 6 timer er neutraliseringsprocessen afsluttet, og peroxidopløsningen er forvandlet til en saltopløsning. Hvis væsken er farveløs, er det ensbetydende med, at der ikke er tilsat en tablet, eller at den ikke er opløst. Er den i stedet lyserød betyder det, at der er tilsat en tablet i væsken. Når linserne er desinficeret og peroxidopløsningen er neutraliseret, kan du sætte linserne i øjnene. 3. Nyd rene og bakteriefri linser!

Bemærk: Vær nøje med aldrig at sætte linserne i øjnene, før opløsningen er neutraliseret, da det kan føre til øjenskader. Hvis du får uneutraliseret væske i øjet, bør du straks tage linsen ud og skylle dine øjne med vand eller en saltopløsning.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.