Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

P0115-63M

Polaroid Kids

Polaroid Kids
Polaroid Kids
  • P0115-63M thumbnail
  • P0115-63M thumbnail
  • P0115-63M thumbnail

195 kr Vejl. pris:195 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
123 mm
Linsebredde:
46 mm
Glashøjde:
35 mm
Næsebro:
16 mm
Stanglængde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Frosted Transparent
Glassenes farve:
Grey
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

Polaroid P0115 er Wayfarer-lignende solbriller til børn. Med Polaroid P0115 har Polaroid fremstillet et par børnesolbriller, der giver 100% beskyttelse mod solens skadelige UV-stråling. Glassene er desuden polariserende, så de giver refleksfrit syn. For børn, som normalt bruger meget tid ude i solen, er solbeskyttelse særdeles vigtig. Polaroid P0115 giver børnene den beskyttelse, de har behov for, i et design, de vil elske.

Denne udgave af Polaroid P0115 har en sort front og hvide stænger. De polariserende glas er grå.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image