Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Ændre oplysninger
 • Gentage bestillinger

Velkommen tilbage!! Her er produkterne fra dit sidste besøg

P0115M-MZF

Polaroid Kids

Polaroid Kids
vertual mirror big image frame mask
Polaroid Kids
 • P0115M-MZF thumbnail
 • P0115M-MZF thumbnail
 • P0115M-MZF thumbnail

Vores pris:195 kr Vejl. pris:349 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
122 mm
Linsebredde:
45 mm
Glashøjde:
34 mm
Næsebro:
17 mm
Stanglængde:
135 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Transparent Pink
Glassenes farve:
Yellow Mirror
Glasses Measurements

Mere om produktet

Polaroid P0115 er Wayfarer-lignende solbriller til børn. Med Polaroid P0115 har Polaroid fremstillet et par børnesolbriller, der giver 100% beskyttelse mod solens skadelige UV-stråling. Glassene er desuden polariserende, så de giver refleksfrit syn. For børn, som normalt bruger meget tid ude i solen, er solbeskyttelse særdeles vigtig. Polaroid P0115 giver børnene den beskyttelse, de har behov for, i et design, de vil elske.

Denne udgave af Polaroid P0115 har en sort front og hvide stænger. De polariserende glas er grå.

Polaroid P0115M er en solbrille, der er en del af Polaroids børnekollektion. Der er tale om børnesolbriller med 100% beskyttelse mod solens farlige UV-stråling. Polaroid P0115M er nemlig udstyret med branchens bedste polariserende glas. Ud over at beskytte øjnene mod solen giver de desuden en behagelig og blændfri synsskarphed. Børn bruger normalt meget tid udendørs, og så er det specielt vigtigt for dem at beskytte øjnene. Polaroid P0115M giver børn den beskyttelse, de har behov for.

På denne version af Polaroid P0115M er frontdelen flot transparent, mens stængerne er rosa. På stængerne findes også Polaroid-logoet. De polariserende glas er røde med spejleffekt.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.