Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

PH1169C-932773

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren
  • PH1169C-932773 thumbnail
  • PH1169C-932773 thumbnail

595 kr Vejl. pris:795 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
Linsebredde:
48 mm
Glashøjde:
42 mm
Næsebro:
20 mm
Stanglængde:
Materiale:
Metal
Farve:
Gun
Glassenes farve:
Olive
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Smarte og flotte Clip On fra Polo Ralph Lauren

PH1169C er et par Clip On fra Polo Ralph Lauren som både er trendy og tidløse. Med Clip On menes at det er solbriller som kan sættes over dine almindelige briller. Disse Clip On passer til PH1169 fra Polo Ralph Lauren.

Den her udgave af PH1169C kommer i guldig metal udgave med brune glas.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image