Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Gentage bestillinger

PLD6012N-J5GK7

Polaroid

Polaroid
Polaroid
 • PLD6012N-J5GK7 thumbnail
 • PLD6012N-J5GK7 thumbnail
 • PLD6012N-J5GK7 thumbnail

Vores pris:495 kr Vejl. pris:595 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
58 mm
Glashøjde:
47 mm
Næsebro:
15 mm
Stanglængde:
139 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gold
Glassenes farve:
Green Mirror
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

PLD6012N fra den amerikanske solbrilleproducent Polaroid er en tidløs pilotsolbrille, der er perfekt til dem, der holder af klassikerne. Polaroid har altid haft held til at kombinere form og funktion på en fremragende måde. PLD6012N er med sit stilrene design og sin høje kvalitet ingen undtagelse. Polaroid har været en af verdens mest populære solbrilleproducenter siden begyndelsen af 1937. Deres polariserende solglas er så tæt på ikonstatus som man kan komme.

Denne version af 6012N fås i en guldfarvet udførelse. De polariserende glas er flot grøntonede med spejleffekt. Polaroids logo er placeret på metalstængernes yderside.

Polaroid är varumärket som med sin unika kombination av stil och innovation kommit att bli en av världens mest populära tillverkare av glasögon och solglasögon. Med sin världsledande polariserande linsteknik levererar de bågar som ger dig det bästa skyddet och synskärpan som optikmarknaden kan erbjuda. Polaroid representerar det perfekta äktenskapet mellan teknologi och elegant design.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.