Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

PLD8009N-UJO

Polaroid Kids

15%
Polaroid Kids
Polaroid Kids
  • PLD8009N-UJO thumbnail
  • PLD8009N-UJO thumbnail
  • PLD8009N-UJO thumbnail

245 kr208 kr Vejl. pris:349 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
127 mm
Linsebredde:
45 mm
Glashøjde:
35 mm
Næsebro:
19 mm
Stanglængde:
135 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Blue
Glassenes farve:
Blue Mirror
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

Polaroid PLD8009N er en solbrille, der er en del af Polaroids børnekollektion. Der er tale om børnesolbriller med 100% beskyttelse mod solens farlige UV-stråling. Polaroid PLD8009N er nemlig udstyret med branchens bedste polariserende glas. Ud over at beskytte øjnene mod solen giver de desuden en behagelig og blændfri synsskarphed. Børn bruger normalt meget tid udendørs, og så er det specielt vigtigt for dem at beskytte øjnene. Polaroid PLD8009N giver børn den beskyttelse, de har behov for.

Denne version af Polaroid PLD8009N findes i flot blå udførelse. På stængerne findes også Polaroid-logoet samt en regnbuedetalje på stangspidserne. De polariserende glas er gråblå med spejleffekt.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image