Polaroid Kids
  • PLD8018S-VWA thumbnail
  • PLD8018S-VWA thumbnail
  • PLD8018S-VWA thumbnail

PLD8018S-VWA

Polaroid Kids

245 kr Vejl. pris:349 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
120 mm
Linsebredde:
47 mm
Glashøjde:
37 mm
Næsebro:
17 mm
Stanglængde:
124 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Matte Green
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mere om produktet

Polaroid PLD8018S er en solbrille, der er en del af Polaroids børnekollektion. Der er tale om børnesolbriller med 100% beskyttelse mod solens farlige UV-stråling. Polaroid PLD8018S er nemlig udstyret med branchens bedste polariserende glas. Ud over at beskytte øjnene mod solen giver de desuden en behagelig og blændfri synsskarphed. Børn bruger normalt meget tid udendørs, og så er det specielt vigtigt for dem at beskytte øjnene. Polaroid PLD8018S giver børn den beskyttelse, de har behov for.

Denne version af Polaroid PLD8018S fås i en flot grøn udførelse. På stængerne findes også Polaroid-logoet. De polariserende glas er gråtonede med spejleffekt.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger