Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

PO3108S-24/33

Persol

Persol
Persol
  • PO3108S-24/33 thumbnail
  • PO3108S-24/33 thumbnail
  • PO3108S-24/33 thumbnail

1995 kr Vejl. pris:2190 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
47 mm
Glashøjde:
42 mm
Næsebro:
22 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Havana
Glassenes farve:
Brown
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

PO3108S er en del af Persols "Typewriter Edition", en kollektion, der virkeliggør skrivekunstens guldalder. Designet stammer fra en tid, hvor præcision og fornemmelsen for detaljer ikke kun var et valg – men et krav. Typewriter Edition er inspireret af skrivemaskinernes indre – hvor de bevægelige dele indgår i en smuk symfoni. Stel fra denne kollektion er lige så flotte som de er klassiske, og få solbriller udstråler elegance i så høj en grad som PO3108S.

Denne version af PO3108S fås i farven Havana. Persols logo findes på indersiden af den højre stang og på ydersiden af den højre stangspids. Navnet på kollektionen – Typewriter Edition – findes på indersiden af den venstre stang i den klassiske Typewriter-font. Desuden har PO3108S næsepuder, der gør, at du let kan justere solbrillerne for perfekt pasform. PO3108S har naturligvis også Persols ikoniske "sølvpil".

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image