Gå til kassen
   Proclear 1 day multifocal
   229 kr

   Proclear 1 day multifocal

   Multifokale linser

   229 kr

   Proclear 1 day multifocal er en progressiv endagslinse fra Coopervision, som hjælper dig med presbyopi at se klart på alle afstande.

   Proclear 1 day multifocal fra Coopervision er progressive linser, som hjælper dig med presbyopi at se godt igen. Man regner med at mere end 1 milliard mennesker lider af presbyopi, som også kaldes for alderssyn. Det opstår normalt hos mennesker i 40-års alderen, og det kan handle om problemer med at fokusere på ting der er tæt på, eller at have svært ved at se i dårligt oplyste miljøer. Med Proclear 1 day multifocal får du linser som korrigerer denne synsfel og gør at du kan se godt på alle afstande.

   En anden fordel med Proclear 1 day multifocal er at de er endagslinser, hvilket giver dig bekvemligheden ved at kunne bytte til nye linser hver dag. Der er mange helse-fordele ved at bytte linser hver dag, og du slipper også for at skulle rense dine linser efter brug.

   Proclear 1 day multifocal er lavet for at give dig et godt syn på alle afstande, uden at gå på kompromis med komforten. Det her er progressive linser som er gode for dig som døjer med tørhed i øjnene.

   Proclear 1 day multifocal er lavet i et materiale som indeholder PC Hydrogel, hvilket er et stof som binder vand til linsen og holder den fugtig og behagelig hele dagen. For dig som leder efter en linse, som holder sig fugtig, selv i tørre miljøer, der er Proclear 1 day multifocal et godt valg. Proclear 1 day multifocal er også en god linse for dig som normalt oplever ubehag eller tørhed ved brug af linser.

   Proclear 1 day multifocal er desuden biokompatible, hvilket indebærer at disse linser er lavet så de imiterer cellerne i øjet, for på den måde at give en mere naturligt synsoplevelse.

   Proclear 1 day multifocal giver helt enkelt dig med presbyopi muligheden for at fortsætte med at leve et aktivt liv. Køb dine Proclear 1 day multifocal hos LensWay og få den bedste service med i købet.

   Endagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   CooperVision
   Type
   Progressive endagslinser
   Styrkeomfang
   +6.00 til -10.00 (i trin af 0.25; i trin af 0.50 efter -6.00)
   Basiskurve
   8.7
   Diameter
   14.2
   Materiale
   Omafilcon A
   Væskeindhold
   60%
   Toning
   Ja