Ray-Ban
  • RB2448N-901 thumbnail
  • RB2448N-901 thumbnail
  • RB2448N-901 thumbnail

RB2448N-901

Ray-Ban

1495 kr Vejl. pris:1630 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
143 mm
Linsebredde:
51 mm
Glashøjde:
40 mm
Næsebro:
21 mm
Stanglængde:
150 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Black
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Med RB2448N har Ray-Ban højst sandsynligt skabt en fremtidig klassiker.

Hold på hat og briller her kommer RB2448N! Et par solbriller du ikke kan komme udenom i år. Ray-Ban har igen skabt en fremtidig klassiker. Store dele af inspirationen er hentet fra Wayfarer, men RB2448N har et mere ungdommeligt touch. Med sine bløde former, skarpe farvetoner og med et mere kontrast valgt finish står den på egne ben. lige så moderne som funktionel. Den firkantet form er lavet af letvægts nylonfiber og de lækre metalstænger præges af et udsøgt håndværk.

Den her udgave af RB2448N kommer i en sort udgave med grønne glas.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.