Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB3548N-001 51

Ray-Ban

Ray-Ban
"Et stel i guld, som har fået et spændende design med både runde og kantede former."
Ray-Ban
  • RB3548N-001 51 thumbnail
  • RB3548N-001 51 thumbnail
  • RB3548N-001 51 thumbnail

1495 kr Vejl. pris:1520 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
135 mm
Linsebredde:
51 mm
Glashøjde:
42 mm
Næsebro:
21 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gold
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Ray-Ban er specialister i at skabe nye klassikere, og solbrillerne RB3548N-001 er ingen undtagelse. Her ser vi et stel i guld, som har fået et spændende design med både runde og kantede former. Solbrillerne har grønne glas, som tilbyder fremragende UV-beskyttelse. De ekstremt tynde stænger sammen med de flade glas giver disse solbriller et minimalistisk og modigt design. Hvis du vil have et par italienskfremstillede, tidløse solbriller, fremstår modellen RB3548N-001 straks som et smart valg. Skaf dit eksemplar før alle andre.Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image