Ray-Ban
  • RB4187-622/8G thumbnail
  • RB4187-622/8G thumbnail
  • RB4187-622/8G thumbnail

RB4187-622/8G

Ray-Ban

1095 kr Vejl. pris:1180 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
138 mm
Linsebredde:
54 mm
Glashøjde:
42 mm
Næsebro:
18 mm
Stanglængde:
Materiale:
Plast
Farve:
Black Rubber
Glassenes farve:
Grey
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Solbriller RB4187 622/8G Chris fra Ray-Ban er en spændende nyhed fra den populære kollektion Highstreet. Eftersom det er en unisex-variant er den lige velegnet til mænd og kvinder. Med den lidt kraftigere front i nylon er disse sorte solbriller tilpas iøjnefaldende, samtidig med at stængerne har et lækkert indsnævrende design. Som sædvanlig finder du et smalt, snirklet Ray-Ban-logo i øverste hjørne på det højre glas. Et lidt mindre, hvidt logo sladrer om at de er Ray-Ban på siden af stangen. Den nøglehulsformede næsebro sætter tonen for RB4187 622/8G Chris og giver stellet den særlige karakter, som sammen med de diskrete grå glas skaber et rigtigt stilrent par solbriller.Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.