Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RB4187-622/8G

Ray-Ban

Ray-Ban
"Eftersom det er en unisex-variant, er den lige velegnet til mænd og kvinder."
Ray-Ban
  • RB4187-622/8G thumbnail
  • RB4187-622/8G thumbnail
  • RB4187-622/8G thumbnail

1095 kr Vejl. pris:1180 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
138 mm
Linsebredde:
54 mm
Glashøjde:
42 mm
Næsebro:
18 mm
Stanglængde:
Materiale:
Plast
Farve:
Black Rubber
Glassenes farve:
Grey
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Solbriller RB4187 622/8G Chris fra Ray-Ban er en spændende nyhed fra den populære kollektion Highstreet. Eftersom det er en unisex-variant er den lige velegnet til mænd og kvinder. Med den lidt kraftigere front i nylon er disse sorte solbriller tilpas iøjnefaldende, samtidig med at stængerne har et lækkert indsnævrende design. Som sædvanlig finder du et smalt, snirklet Ray-Ban-logo i øverste hjørne på det højre glas. Et lidt mindre, hvidt logo sladrer om at de er Ray-Ban på siden af stangen. Den nøglehulsformede næsebro sætter tonen for RB4187 622/8G Chris og giver stellet den særlige karakter, som sammen med de diskrete grå glas skaber et rigtigt stilrent par solbriller.Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image