Ray-Ban
  • RB4258-710/73 thumbnail
  • RB4258-710/73 thumbnail
  • RB4258-710/73 thumbnail

RB4258-710/73

Ray-Ban

1195 kr Vejl. pris:1410 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
50 mm
Glashøjde:
40 mm
Næsebro:
20 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Havana
Glassenes farve:
Brown
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB4258 er solbriller fra Ray-Ban som tåler at man tager hårdt fat.

Den stilrene RB4258 fra Ray-Ban er en vinder i alle sammenhænge. Fremstillet i moderne materiale som klarer alt, hvad byen eller landet udsætter dem for. Stellet er af letvægt og vældigt holdbart. RB4258 er helt enkelt optimeret for at ha på hele dagen. Så hvis du er på jagt efter solbriller som kombinerer trendy design med komfort i top klasse har du fundet de rette. Naturligvis er linserne også af højeste kvalitet. De giver dig en 100% UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler. På stængerne sidder Ray-Bans ikoniske logo som en garanti for at alt med RB4258 er af højeste klasse.

Den her versionen af RB4253 er brunmeleret med brune glas.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.