Gå til kassen
20%
Refine One Step

Refine One Step

Kontaktlinsevæsker 250 - CooperVision

69 kr55 kr

Specifikation

Producent
CooperVision
Linsetype
Kontaktlinsevæsker
Pakning
250 ml
INDHOLD
3% Hydrogen peroxide, sodium chloride, sodium phosphates
Holdbarhed i åbnet emballage
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

Refine One Step er en linsevæske med peroxidopløsning, der passer til alle slags linser. De desinficerer og rengør dine linser på en effektiv måde.

Fordi Refine One Step indeholder peroxid, som du ikke bør få i øjnene, er det ekstra vigtigt, at du bruger produktet på den rigtige måde. Peroxidopløsningen forvandles først til en saltopløsning efter 6 timer, og det er først derefter, at du kan sætte linserne i øjnene. Sådan bruger du Refine One Step: 1. Vask dine hænder grundigt 2. Tag dine linser ud af øjnene og læg dem i det medfølgende linseetui. Skyl derefter linserne og etuiet i linsevæsken i fem sekunder. 3. Fyld linseetuiet op med Refine One Step og luk etuiet. Lad dine linser ligge i linsevæsken i mindst 6 timer, inden du sætter dem i øjnene. Hvis du oplever en brændende fornemmelse i øjnene, betyder det, at du ikke har ventet længe nok. Den åbnede emballage skal bruges indenfor 3 måneder.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.