Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

ReNu Flight Pack

Kontaktlinsevæsker - Bausch & Lomb

ReNu Flight Pack
  • ReNu Flight Pack thumbnail

49 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Specifikation

Producent
Bausch & Lomb
Linsetype
Kontaktlinsevæsker
Pakning
ReNu Flight Pack indeholder 2 stk. 60 ml flasker, 2 etuier og 1 stk. genlukspose
Konserveringsmiddel
DymedTM
INDHOLD
Poloxamin 1% (ikke-ionisk overfladerensende stof), natriumborat, borsyre (pH-balance), natriumklorid (saltbalance), polyaminopropyl biguanid, DymedTM 0,00005% (desinficerende og konserverende stof) EDTA 1,0 mg (opløser kalciumbelægninger)
Holdbarhed i åbnet emballage
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

ReNu Flight Pack er en pakke med kontaktlinsevæske, som er tilpasset til at tage med om bord på fly. ReNu Flight Pack er specielt tilpasset til at følge de internationale regler og er altså tilladt at tage med om bord på fly.

Åbne emballager skal anvendes inden for 3 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.