Gå til kassen
Ray-Ban Junior
  • RJ9052S-152/73 thumbnail
  • RJ9052S-152/73 thumbnail
  • RJ9052S-152/73 thumbnail

RJ9052S-152/73

Ray-Ban Junior

595 kr Vejl. pris:750 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
123 mm
Linsebredde:
47 mm
Glashøjde:
35 mm
Næsebro:
15 mm
Stanglængde:
125 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Havana
Glassenes farve:
Brown
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

New Wayfarer Junior er et par lækre børnesolbriller med tidløst sejt design.

Det er børneversionen af planetens mest ikoniske solbriller. Få solbriller er nemlig mere associeret med seje rockstjerner og filmstjerner end Wayfarer. Nu har dit barn også chancen for at bære de sejeste af solbriller. New Wayfarere Junior har præcis samme stil og udseende som originalen. Kvaliteten er også den samme. New Wayfarer Junior beskytter du helt enkelt dine børns øjne imod solens skadelige UV-stråler på klassisk Ray-Ban-maner, med klasse og tidløs elegance.

Det her er udgave af New Wayfarer Junior kommer i et stilrent brunmalet udseende. Glasset er lækkert bruntonet.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.