Ray-Ban Junior
  • RJ9065S-152/73 thumbnail
  • RJ9065S-152/73 thumbnail
  • RJ9065S-152/73 thumbnail

RJ9065S-152/73

Ray-Ban Junior

695 kr Vejl. pris:1110 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
134 mm
Linsebredde:
48 mm
Glashøjde:
37 mm
Næsebro:
18 mm
Stanglængde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Havana
Glassenes farve:
Brown
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Selvfølgelig skal børn have solbriller fra Ray-Ban.

Nu kan børnene også få stjernernes look! Med RJ9065S får også de yngre chancen for at bære et par klassiske stel fra Ray-Ban. Det her er solbriller der tilbyder samme ikoniske design og 100 % UV-beskyttelse som sin storesøster, bare i lidt mindre format. Det er utroligt vigtigt at børn beskytter sine øjne mod solens skadelige stråler, med disse solbriller får de det bedste af alle verdner - stil og beskyttelse i verdensklasse.

Den her version af RJ9065S er brunmeleret med mørkegrå glas.

Børnesolbriller af højeste kvalitet.
Det er næsten en selvfølge at skaffe et par solbriller fra Ray-Ban Junior til børnene. De tilbyder det bedste UV-beskyttelse, og er designet efter børnenes livstil, og samtidig vil de se ud som små rockstjerner. Denne skønne kollektion fra Ray-Ban opfylder alle krav – selv for de mest eventyrelige børn.

Fra det øjeblik du sætter Ray-Ban på, vil du forstå hvorfor de har det populæreste solbrillemærke på markedet i verden. De kombinere imponerende design med bekvemme pasformer – Ray-Ban mislykkes aldrig med at imponere.

Ray-Bans solbriller er konstrueret og produceret i Italien efter de højeste standarder, og kommer med pudseklud fra Ray-Ban samt et etui eller en pose.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.