Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Gentage bestillinger

RJ9066S-100/11

Ray-Ban Junior

Ray-Ban Junior
"“En Wayfarer til børn”"
Ray-Ban Junior
 • RJ9066S-100/11 thumbnail
 • RJ9066S-100/11 thumbnail
 • RJ9066S-100/11 thumbnail

Vores pris:695 kr Vejl. pris:1110 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
135 mm
Linsebredde:
47 mm
Glashøjde:
35 mm
Næsebro:
20 mm
Stanglængde:
130 mm
Materiale:
Plast
Farve:
Black
Glassenes farve:
Grey Gradient
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Ikoniske solbrillemodel i børnestørrelse.

Ray-Ban Wayfarer er med største sandsynlighed verdens mest legendariske solbriller. Elsket i over 50 år. for sine kompromisløse design og komfort! Nu får selv børnene chancen at bære dette klassiske stel. RJ9066S har nøjagtigt samme design og 100 % UV-beskyttelse som sin storesøster, den er bare lidt mindre. Vil du give dine børn det bedste og den sejeste solbeskyttelse som markedet kan byde på? Så er RJ9066S de solbriller du skal bestille hjem.

Den her version af RJ9066S er sort med gråtonet glas.

Børnesolbriller af højeste kvalitet.
Det er næsten en selvfølge at skaffe et par solbriller fra Ray-Ban Junior til børnene. De tilbyder det bedste UV-beskyttelse, og er designet efter børnenes livstil, og samtidig vil de se ud som små rockstjerner. Denne skønne kollektion fra Ray-Ban opfylder alle krav – selv for de mest eventyrelige børn.

Fra det øjeblik du sætter Ray-Ban på, vil du forstå hvorfor de har det populæreste solbrillemærke på markedet i verden. De kombinere imponerende design med bekvemme pasformer – Ray-Ban mislykkes aldrig med at imponere.

Ray-Bans solbriller er konstrueret og produceret i Italien efter de højeste standarder, og kommer med pudseklud fra Ray-Ban samt et etui eller en pose.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.