Gå til kassen
Ray-Ban Junior
  • RJ9506S-212/6G thumbnail
  • RJ9506S-212/6G thumbnail
  • RJ9506S-212/6G thumbnail

RJ9506S-212/6G

Ray-Ban Junior

695 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
122 mm
Linsebredde:
50 mm
Glashøjde:
40 mm
Næsebro:
13 mm
Stanglængde:
120 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Silver
Glassenes farve:
Black
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Aviator Junior er et par børnesolbriller fra Ray-Ban med et unikt tidøst design.

Aviator Junior er fremtidens piloter og vovehalses solbriller. En af Ray-Bans mest tidløse solbriller er nu tilpasset for de allermindste af os. Det her er altså børneversionen af de mest klassiske pilotbriller som verden nogensinde har set, Ray-Ban Aviator. Der findes derfor ikke nogen grund til at vente. Lad dit barn beskytte sig imod solens skadelige UV-stråler, med de sejeste solbriller som findes.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.