Ray-Ban Junior
  • RJ9506S-223/13 thumbnail
  • RJ9506S-223/13 thumbnail
  • RJ9506S-223/13 thumbnail

RJ9506S-223/13

Ray-Ban Junior

695 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
122 mm
Linsebredde:
50 mm
Glashøjde:
40 mm
Næsebro:
13 mm
Stanglængde:
120 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gold
Glassenes farve:
Brown
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Aviator Junior er et par børnesolbriller fra Ray-Ban med et unikt tidøst design.

Aviator Junior er fremtidens piloter og vovehalses solbriller. En af Ray-Bans mest tidløse solbriller er nu tilpasset for de allermindste af os. Det her er altså børneversionen af de mest klassiske pilotbriller som verden nogensinde har set, Ray-Ban Aviator. Der findes derfor ikke nogen grund til at vente. Lad dit barn beskytte sig imod solens skadelige UV-stråler, med de sejeste solbriller som findes.

Børnesolbriller af højeste kvalitet.
Det er næsten en selvfølge at skaffe et par solbriller fra Ray-Ban Junior til børnene. De tilbyder det bedste UV-beskyttelse, og er designet efter børnenes livstil, og samtidig vil de se ud som små rockstjerner. Denne skønne kollektion fra Ray-Ban opfylder alle krav – selv for de mest eventyrelige børn.

Fra det øjeblik du sætter Ray-Ban på, vil du forstå hvorfor de har det populæreste solbrillemærke på markedet i verden. De kombinere imponerende design med bekvemme pasformer – Ray-Ban mislykkes aldrig med at imponere.

Ray-Bans solbriller er konstrueret og produceret i Italien efter de højeste standarder, og kommer med pudseklud fra Ray-Ban samt et etui eller en pose.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.