Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

RJ9506S-223/71

Ray-Ban Junior

Ray-Ban Junior
Ray-Ban Junior
  • RJ9506S-223/71 thumbnail
  • RJ9506S-223/71 thumbnail
  • RJ9506S-223/71 thumbnail

595 kr Vejl. pris:780 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
122 mm
Linsebredde:
50 mm
Glashøjde:
40 mm
Næsebro:
13 mm
Stanglængde:
120 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gold
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Aviator Junior er et par børnesolbriller fra Ray-Ban med et unikt tidøst design.

Aviator Junior er fremtidens piloter og vovehalses solbriller. En af Ray-Bans mest tidløse solbriller er nu tilpasset for de allermindste af os. Det her er altså børneversionen af de mest klassiske pilotbriller som verden nogensinde har set, Ray-Ban Aviator. Der findes derfor ikke nogen grund til at vente. Lad dit barn beskytte sig imod solens skadelige UV-stråler, med de sejeste solbriller som findes.

Den her udgave af Aviator Junior kommer i et klassisk guldfarvet udseende. Glasset er lækkert grøntonet.

Børnesolbriller af højeste kvalitet.
Det er næsten en selvfølge at skaffe et par solbriller fra Ray-Ban Junior til børnene. De tilbyder det bedste UV-beskyttelse, og er designet efter børnenes livstil, og samtidig vil de se ud som små rockstjerner. Denne skønne kollektion fra Ray-Ban opfylder alle krav – selv for de mest eventyrelige børn.

Fra det øjeblik du sætter Ray-Ban på, vil du forstå hvorfor de har det populæreste solbrillemærke på markedet i verden. De kombinere imponerende design med bekvemme pasformer – Ray-Ban mislykkes aldrig med at imponere.

Ray-Bans solbriller er konstrueret og produceret i Italien efter de højeste standarder, og kommer med pudseklud fra Ray-Ban samt et etui eller en pose.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image