Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Gentage bestillinger

Round Craft RB3475Q-9040

Ray-Ban

Ray-Ban
"“ikonisk retro-look med håndsyet læderdetaljer.”"
Ray-Ban
 • Round Craft RB3475Q-9040 thumbnail
 • Round Craft RB3475Q-9040 thumbnail
 • Round Craft RB3475Q-9040 thumbnail

Vores pris:1795 kr Vejl. pris:2070 kr

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Mål & Specifikationer

Bredde:
130 mm
Linsebredde:
50 mm
Glashøjde:
43 mm
Næsebro:
21 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Black Leather
Glassenes farve:
Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

RB3475Q Round Craft er en ikonisk model fra mesteren Ray-Ban.

Ray-Ban Round Craft er solbriller der får dig til at stå ud af mængden på en fantastisk lækker måde. De runde glas giver dig et ikonisk retro-look der forstærkes af de håndsyet læderdetaljer. rundt linserne og stangenderne. Vi er skråsikre og hævder at det er svært at finde et mere trendy look i 2018 end hvad disse solbriller giver.

Mere trendy end nogensinde

Round Craft er tidløse og blev gjort berømte omkring 1960-tallet af flere legendariske musikere og personligheder. i dag er det runde look mere trendy og moderigtigt end nogensinde før. Med sine unikke detaljer og elegante håndværk er Round Craft et eksplosivt tilskud til Ray-Bans familien af ikoniske modeller. Det tynde stel og den runde linse er utroligt smigrende for små til mellemstore ansigter

Den her udgave af Round Craft er sort med sorte læderdetaljer og grønne glas.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image