Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

 • Gem din recept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorik
 • Favoritter
 • Gentage bestillinger

Round Metal Evolve RB3447-9064/4C 50

Ray-Ban

Ray-Ban
vertual mirror big image frame mask
Ray-Ban
 • Round Metal Evolve RB3447-9064/4C 50 thumbnail
 • Round Metal Evolve RB3447-9064/4C 50 thumbnail
 • Round Metal Evolve RB3447-9064/4C 50 thumbnail

Vores pris:1495 kr Vejl. pris:1880 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
129 mm
Linsebredde:
50 mm
Glashøjde:
46 mm
Næsebro:
21 mm
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Gold
Glassenes farve:
Photo Green
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Retro-inspireret unisexbriller fra Ray-Ban med et smukt ovalt design. Mange er de, de legendariske musikere, som har båret dette design. Inspirationen er primært taget fra 60'ernes store alternative bevægelse og stellet udstråler også individualitet og tidens frihedsstræben.

RB3447-9064/4C har lysegrønne glas, som reagerer på UV-stråler, mørkner og bliver brune.

Ray-Ban er virksomheden bag flere af historiens mest berømte solbriller. Man behøver blot at kaste et blik på deres solbriller for at forstå, hvorfor Ray-Ban går under navnet ”Kings of cool”. Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve billedet på tidløst smukt design. Det handler om solbriller, der er meget mere end bare solbriller. De repræsenterer en hel livsstil. Ray-Ban blev på et tidligt tidspunkt det naturlige valg for rockstjerner og filmstjerner. Legendariske kunstnere som Bob Dylan og Marilyn Monroe blev ofte set bærende solbriller fra Ray-Ban. Vi hos LensWay er meget stolte af at kunne tilbyde solbriller fra Ray-Ban til fordelagtige priser.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

 • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
 • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.