Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Gentage bestillinger

Sensitive Eyes

Linsevæske - Bausch & Lomb

Sensitive Eyes
  • Sensitive Eyes thumbnail

33 kr

Specifikation

Producent
Bausch & Lomb
Linsetype
Linsevæske
Pakning
240ml, 355ml
Konserveringsmiddel
DYMED
INDHOLD
En steril, isoton, buffrad væske som inneholder borsyre, natriumborat, kaliumklorid, natriumklorid, disodium edetate og konserveret med DYMED (polyamonopropyl biguanid) 0,00003%.
Holdbarhed i åbnet emballage
6 måneder
Etui medfølger
Nej

Mere om produktet

Sensitive Eyes Saline er en Saltopløsning fra Bausch & Lomb, som benyttes til at skylle dine linser før du sætter dem i øjnene.

Sensitive Eyes Saline saltopløsning fra den amerikanske producent Bausch & Lomb, er et naturligt tilbehør for alle som også bruger peroxid væske. Denne billige saltopløsning er altså beregnet til at skylle bløde kontaktlinser. Sensitive Eyes saltopløsning er nemlig en steril, isotonisk bufferopløsning, af det unikke konserveringsmiddel DYMED. Hvilket resulterer i en mild saltopløsning som er PH-afbalanceret for følsomme øjne. Med sin lave pris er Sensitive Eyes Saline saltopløsning et rigtigt godt valg for dig, som bruger en peroxid væske som linsevæske. Sensitive Eyes Saline saltopløsning indeholder også kalium, som er et naturlig stof i tårefilmen.

Observere at Sensitive Eyes Saline saltopløsning kun er til at skylning af linserne, ikke til opbevaring eller desinfektion.Håndtering:

Vask og skyl altid hænderne før du håndterer dine linser. Flasken skal altid være tæt lukket, når den ikke er i brug. Åbnede forpakninger skal bruges inden 6 måneder, derefter skal væsken smides ud. For at forhindre snavs kommer i kontakt med væsken, bør du ikke røre flaskens åbning med fingrene eller andre genstande.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.