Gå til kassen
   Sensitive Eyes
   39 kr31 kr
   21%
   Sensitive Eyes
   • Sensitive Eyes thumbnail
   • Sensitive Eyes thumbnail

   Sensitive Eyes

   Saltopløsning 355 ml - Bausch & Lomb

   39 kr31 kr

   Specifikationer

   Producent
   Bausch & Lomb
   Type
   Saltopløsning
   Pakning
   240ml, 355ml
   Konserveringsmiddel
   DYMED
   INDHOLD
   En steril, isoton, buffrad væske som inneholder borsyre, natriumborat, kaliumklorid, natriumklorid, disodium edetate og konserveret med DYMED (polyamonopropyl biguanid) 0,00003%.
   Holdbarhed i åbnet emballage
   6 måneder
   Etui medfølger
   Nej

   Mere om produktet

   Observere at Sensitive Eyes Saline saltopløsning kun er til at skylning af linserne, ikke til opbevaring eller desinfektion.

   Sensitive Eyes Saline er en Saltopløsning fra Bausch & Lomb, som benyttes til at skylle dine linser før du sætter dem i øjnene.

   Sensitive Eyes Saline saltopløsning fra den amerikanske producent Bausch & Lomb, er et naturligt tilbehør for alle som også bruger peroxid væske. Denne billige saltopløsning er altså beregnet til at skylle bløde kontaktlinser. Sensitive Eyes saltopløsning er nemlig en steril, isotonisk bufferopløsning, af det unikke konserveringsmiddel DYMED. Hvilket resulterer i en mild saltopløsning som er PH-afbalanceret for følsomme øjne. Med sin lave pris er Sensitive Eyes Saline saltopløsning et rigtigt godt valg for dig, som bruger en peroxid væske som linsevæske. Sensitive Eyes Saline saltopløsning indeholder også kalium, som er et naturlig stof i tårefilmen.

   Håndtering:

   Vask og skyl altid hænderne før du håndterer dine linser. Flasken skal altid være tæt lukket, når den ikke er i brug. Åbnede forpakninger skal bruges inden 6 måneder, derefter skal væsken smides ud. For at forhindre snavs kommer i kontakt med væsken, bør du ikke røre flaskens åbning med fingrene eller andre genstande.

   Produktvurderinger