Gå til kassen
   SofLens Daily Disposable for Astigmatism
   199 kr

   SofLens Daily Disposable for Astigmatism

   Toriske linser

   199 kr

   SofLens Daily Disposable for Astigmatism er toriske endagslinser, der korrigerer din bygningsfejl og giver dig komfort af højeste klasse.

   SofLens Daily Disposable for Astigmatism fra den amerikanske kontaktlinseproducent Bausch & Lomb er toriske endagslinser, der forstærker synsskarpheden og gør, at du ser detaljer og kontraster tydeligere. Optikken i SofLens Daily Disposable for Astigmatism er desuden designet til at korrigere såkaldt sfærisk aberration. SofLens Daily Disposable for Astigmatism forstærker synsskarpheden og gør, at du ser detaljer, farver og kontraster tydeligere. De kan også give bedre synskvalitet i dårligt belyste miljøer og er derfor ekstra velegnede ved for eksempel mørkekørsel.

   Med SofLens Daily Disposable for Astigmatism har Bausch & Lomb fremstillet endagslinser, der tilbyder komfort af højeste klasse. SofLens Daily Disposable for Astigmatism er fremstillet med Bausch & Lombs patenterede ComfortMoist Technology. Det tynde design gør, at SofLens Daily Disposable for Astigmatism føles særdeles naturlige på dine øjne. SofLens Daily Disposable for Astigmatism leveres i en fugtgivende opløsning, der gør, at linserne kan holde sig fugtige hele dagen.

   SofLens Daily Disposable for Astigmatism er udstyret med Bausch & Lombs High Defintion Optics, hvilket er en teknologi, der muliggør den skarpe synskvalitet. Den asfæriske optik forstærker synskskarpheden ved at korrigere ujævnheder i hornhinden, hvilket modvirker såkaldt sfærisk aberation. Køb dine SofLens Daily Disposable for Astigmatism her hos LensWay, og få branchens bedste service med i købet.

   1-dagslinser kan anvendes én dag og skal kasseres, efter hver gang de har været brugt. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

   Specifikationer

   Producent
   Bausch & Lomb
   Type
   Torisk 1-dagslinse
   Pakning
   30 linser/æske
   Styrkeomfang
   -9.00 til +0.00
   Basiskurve
   8.6
   Diameter
   14.2
   Cylinder
   -0.75, -1.25, -1.75
   aksen
   90, 180
   Anvendelsestid
   1 dag
   Materiale
   Hilafilcon B
   Væskeindhold
   59%
   Toning
   Ja