Solbriller

I vores sortiment finder du billige solbriller fra de store varemærker!
Solbriller
I vores sortiment finder du billige solbriller fra de store varemærker!
Solbriller
I vores sortiment finder du billige solbriller fra de store varemærker!

0 af 0 produkter

Om solbriller

Et tilbehør, der giver dig det bedste af to verdener. Dels giver de dine øjne den beskyttelse, som de har brug for, dels giver de dig en flot udstråling. Der findes derfor intet andet tilbehør, der kan matche solbriller, når solen skinner.

I vores sortiment finder du billige solbriller fra de store varemærker til priser, som du har råd til. Vi har desuden altid prisgaranti på vores solbriller. Det betyder, at hvis du finder dine solbriller billigere et andet sted, matcher vi den. Når du har bestilt dine solbriller, vil du selvfølgelig gerne have dem hjem hurtigst muligt. Vi sender 95% af ordrerne samme dag, som de er afgivet. På den måde kan du have dine nye solbriller i postkassen allerede dagen efter.

Du finder seje solbriller fra sportslige Oakley og Carrera, rå modeller fra Le Specs og stilfulde solbriller fra Ray-Ban. Vi har helt klart også de mest populære former som pilot, Wayfarer og klassiske runde buer. Uanset om du er mode- og trendbevidst eller nærmere på retrosporet, så har vi noget til dig. Vi har selvfølgelig også solbriller med polariserende glas, der passer perfekt til at have i bilen, på båden eller på skibakken. Og glem ikke, at vi også har solbriller til børn, damer, herrer.

Hvorfor købe hos LensWay?

  • Fantastiske priser
  • Virkelig stort udvalg
  • Hurtige leveringer
  • 90 dages fortrydelsesret

Ønsker du solbriller med styrke? I så fald kan du købe briller og tilvælge "solglas", så du også kan bruge dem, selv om du har en synsfejl. Kontaktlinser kan selvfølgelig også kombineres med solbriller.