30%
Solo Care Aqua

Solo Care Aqua

Linsevæske 360 ml - Alcon

79 kr55 kr

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Linsevæske
Konserveringsmiddel
Ja, polyhexanide 0.0001%.
INDHOLD
En isoton vandbaseret antimikrobiel/antibakteriel væske indeholdende polyhexanid 0.0001% som aktiv ingrediens og konserveringsmiddel, Hydrolock (dexpanthenol og sorbitol), natriumfosfat, Tris, poloxamer 407 og dinatrium edetat.
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

Solo-Care Aqua er en alt-i-et/desinfektionsvæske, som kan anvendes til rengøring, skylning samt opbevaring og som desinficerer, fjerner protein og fugter alle bløde kontaktlinser. Væsken indkapsler og bevarer fugten i linserne og forhindrer, at linserne tørrer ud.

Væsken kan anvendes på to forskellige måder: Alternativ 1: Du gnubber linsen med væsken i 10 sekunder, skyller linsen i væsken i yderligere 10 sekunder og lader derefter linsen ligge i væsken i et etui i 5 minutter. Alternativ 2: Du gnubber ikke på linsen men lægger den direkte i linseetuiet og lader linsen ligge i væske i 4 timer.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.