Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Solo Care Soft

Kontaktlinsevæsker - Menicon

Solo Care Soft
  • Solo Care Soft thumbnail

49 kr

(0 bedøm)

Produktvurderinger

(0 bedøm)

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Specifikation

Producent
Menicon
Linsetype
Kontaktlinsevæsker
Pakning
360 ml
Konserveringsmiddel
Ja
INDHOLD
En isoton vandbaseret opløsning indeholdende polyhexanid 0,0001% som aktiv substans og konserveringsmiddel, natriumklorid, poloxamer 407, dinatriumhydrogen fosfat, dinatriumedelat, natriumhydrogenfosfat. Indeholder ikke korhexidin eller thiomersal.
Holdbarhed i åbnet emballage
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

Solo Care Soft er en kontaktlinsevæske, som kan anvendes til hurtig rengøring og håndtering af bløde kontaktlinser. Solo-Care Soft er en væske til rensning, skylning, desinficering og opbevaring af bløde kontaktlinser. Den fjerner protein og forhindrer, at linserne tørrer ud. Til hver flaske medfølger et antibakterielt linseetui, som forhindrer bakterievækst.

Du gnubber linsen med væsken i 10 sekunder, skyller i væsken i yderligere 10 sekunder og lader derpå linsen ligge i et væskefyldt etui i 5 minutter. Åbne emballager skal anvendes inden for 3 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.