31%
Solo Care Soft

Solo Care Soft

Kontaktlinsevæsker 360 ml - Menicon

49 kr34 kr

Specifikation

Producent
Menicon
Linsetype
Kontaktlinsevæsker
Pakning
360 ml
Konserveringsmiddel
Ja
INDHOLD
En isoton vandbaseret opløsning indeholdende polyhexanid 0,0001% som aktiv substans og konserveringsmiddel, natriumklorid, poloxamer 407, dinatriumhydrogen fosfat, dinatriumedelat, natriumhydrogenfosfat. Indeholder ikke korhexidin eller thiomersal.
Holdbarhed i åbnet emballage
3 måneder
Etui medfølger
Ja

Mere om produktet

Solo Care Soft er en kontaktlinsevæske, som kan anvendes til hurtig rengøring og håndtering af bløde kontaktlinser. Solo-Care Soft er en væske til rensning, skylning, desinficering og opbevaring af bløde kontaktlinser. Den fjerner protein og forhindrer, at linserne tørrer ud. Til hver flaske medfølger et antibakterielt linseetui, som forhindrer bakterievækst.

Du gnubber linsen med væsken i 10 sekunder, skyller i væsken i yderligere 10 sekunder og lader derpå linsen ligge i et væskefyldt etui i 5 minutter. Åbne emballager skal anvendes inden for 3 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. Følg altid din optikers anbefalinger for anvendelse og håndtering.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.