Gå til kassen
20%
Systane Hydration

Systane Hydration

Øjendråber 10 ml - Alcon

129 kr103 kr

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Øjendråber
Pakning
10 ml
Konserveringsmiddel
POLYQUAD* (polidronium klorid) 0.001%
INDHOLD
Natrium hyaluronat, Polyetylen Glykol 400, Propylene Glykol, HPG, Sorbitol, Aminomethyl Propanol, Borsyre, Natrium Borat, Dinatrium EDTA,Natrium citrat, Kalium klorid, Natrium klorid, POLYQUAD* (polidronium klorid) 0.001%
Holdbarhed i åbnet emballage
Åbnede forpakninger kan anvendes i op til tre måneder.

Mere om produktet

Systane Hydration er redningen til dig som ofte oplever tørre øjne og søger efter langvarig lindring.

For mennesker der bærer kontaktlinser hvor den naturlige genfugtning ikke altid rækker, her kan øjendråber Systane® Hydration give dig som ofte oplever tørre øjne en langvarig lindring. Du behøver ikke at fjerne linsen for at anvende dråberne, bare dryp i dine øjne og få hurtigt en frisk følelse.

Øjendråberne kombinere HP Guar® og hyaluronat i en dobbeltvirkende unik formular der hurtigt giver dine øjne en behagelig fugtning.

Systane® er et af de varemærker der bliver rekommendere oftest blandt øjenlæger og apotekspersonale i Norden*. Producenten Alcon er en global leder inden for øje helse og producere innovative produkter af høj kvalitet.

Dosering og anvendelse:

Dryp 1-2 dråber per øje ved behov og blink. Anvendes ved behov under dagen. Åbnede forpakninger kan anvendes i op til tre måneder.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.