Forældet webbrowser
Du anvender en forældet webbrowser, som ikke understøttes af denne side. Vi beder dig opgradere til en mere moderne webbrowser som f.eks. Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oplev fordelene med Mine Sider!

  • Gem din recept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorik
  • Favoritter
  • Gentage bestillinger

Systane Hydration Unit Dose

Øjendråber - Alcon

Systane Hydration UD
  • Systane Hydration UD thumbnail

129 kr

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Øjendråber
Pakning
30x0.7ml
Konserveringsmiddel
Nej, pipetter er fri for konserveringsmidler
INDHOLD
Natrium hyaluronat, Polyetylen Glykol 400, Propylene Glykol, Hydroxypropyl Guar, Sorbitol, Aminomethyl Propanol, Borsyre, Natrium Borat, Dinatrium EDTA,Natrium citrat, Kalium klorid, Natrium klorid
Holdbarhed i åbnet emballage
Åbent pipette skal anvendes straks, den resterende opløsning kastes

Mere om produktet

Systane Hydration Unit Dose er redningen for dig som ofte oplever tørre øjne og søger efter langvarig lindring.

For mennesker der bærer kontaktlinser hvor den naturlige genfugtning ikke altid rækker, her kan øjendråber Systane® Hydration Unit Dose give dig som ofte oplever tørre øjne en langvarig lindring. Du behøver ikke at fjerne linsen for at anvende dråberne, bare dryp i dine øjne og få hurtigt en frisk følelse.

Forpakningen indeholder 30 stk pipetter for engangsbrug uden konserveringsmiddel-

Øjendråberne kombinere HP Guar® og hyaluronat i en dobbeltvirkende unik formular der hurtigt giver dine øjne en behagelig fugtning.

Systane® er et af de varemærker der bliver rekommendere oftest blandt øjenlæger og apotekspersonale i Norden*. Producenten Alcon er en global leder inden for øje helse og producere innovative produkter af høj kvalitet.

Dosering og anvendelse

Dryp 1-2 dråber per øje ved behov og blink. Anvendes ved behov under dagen. Åbent pipette skal anvendes straks, den resterende opløsning kastes.