30%
Systane ULTRA

Systane ULTRA

Komfortdråber 10 ml - Alcon

99 kr69 kr

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Komfortdråber
Pakning
10 ml/flaske
Konserveringsmiddel
POLYQUAD® 0,001 %
INDHOLD
Polyetylenglykol 400, propylenglykol, hydroxipropylguar, sorbitol, aminometylpropanol, borsyre, kaliumklorid, natriumklorid og POLYQUAD® (polidroniumklorid) 0,00 konserveringsmiddel.
Holdbarhed i åbnet emballage
6 måneder

Mere om produktet

Systane ULTRA er en produktudvikling af Systane Original som giver dine øjne hurtig og langvarig lindring.

Ny Systane Ultra er smørende øjendråber til trætte og tørre øjne, øjne som midlertidigt svider, eller som føles irriterede. Produktet indeholder en kombination af stoffer, som sammen med de geldannende, naturlige sukkertyper HP-Guar og sorbitol forbinder sig med øjets tårefilm. Systane Ultra danner på denne måde et beskyttende skjold på hornhindens overflade, som omgående lindrer problemet og giver maksimal komfort. Systane ® ULTRA er udviklet af Alcon, som er verdens største virksomhed inden for øjenbehandling. Til trætte og tørre øjne Tåreerstatning til dig, som også har store problemer med tørre øjne. Smørende, fugtgivende øjendråber, som tilpasser sig øjets tørhedsgrad. Til daglig brug. Den åbnede flaske er holdbar i 6 måneder. Kan anvendes sammen med kontaktlinser.

Åbne emballager skal anvendes inden for 6 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. For at undgå, at snavs kommer i kontakt med væsken, bør man ikke berøre flaskens munding med fingrene eller andre genstande.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.