Gå til kassen
  Systane ULTRA

  Systane ULTRA

  Komfortdråber 10 ml - Alcon

  99 kr

  Specifikation

  Producent
  Alcon
  Linsetype
  Komfortdråber
  Pakning
  10 ml/flaske
  Konserveringsmiddel
  POLYQUAD® 0,001 %
  INDHOLD
  Polyetylenglykol 400, propylenglykol, hydroxipropylguar, sorbitol, aminometylpropanol, borsyre, kaliumklorid, natriumklorid og POLYQUAD® (polidroniumklorid) 0,00 konserveringsmiddel.
  Holdbarhed i åbnet emballage
  6 måneder

  Mere om produktet

  Systane ULTRA er en produktudvikling af Systane Original som giver dine øjne hurtig og langvarig lindring.

  Ny Systane Ultra er smørende øjendråber til trætte og tørre øjne, øjne som midlertidigt svider, eller som føles irriterede. Produktet indeholder en kombination af stoffer, som sammen med de geldannende, naturlige sukkertyper HP-Guar og sorbitol forbinder sig med øjets tårefilm. Systane Ultra danner på denne måde et beskyttende skjold på hornhindens overflade, som omgående lindrer problemet og giver maksimal komfort. Systane ® ULTRA er udviklet af Alcon, som er verdens største virksomhed inden for øjenbehandling. Til trætte og tørre øjne Tåreerstatning til dig, som også har store problemer med tørre øjne. Smørende, fugtgivende øjendråber, som tilpasser sig øjets tørhedsgrad. Til daglig brug. Den åbnede flaske er holdbar i 6 måneder. Kan anvendes sammen med kontaktlinser.

  Åbne emballager skal anvendes inden for 6 måneder, hvorefter den resterende væske kasseres. For at undgå, at snavs kommer i kontakt med væsken, bør man ikke berøre flaskens munding med fingrene eller andre genstande.

  Produktvurderinger