30%
Systane ULTRA Unit Dose

Systane ULTRA Unit Dose

Komfortdråber 30 x 0.7ml - Alcon

109 kr76 kr

Specifikation

Producent
Alcon
Linsetype
Komfortdråber
Pakning
30 x 0.7ml
Konserveringsmiddel
Nej
Holdbarhed i åbnet emballage
Er pipetten brudt, skal den kasseres efter brug.

Mere om produktet

Ny Systane ULTRA er smørende øjendråber til trætte og tørre øjne, øjne som midlertidigt svider, eller som føles irriterede. Produktet indeholder en kombination af stoffer, som sammen med de geldannende, naturlige sukkertyper HP-Guar og sorbitol forbinder sig med øjets tårefilm. Systane ULTRA danner på denne måde et beskyttende skjold på hornhindens overflade, som omgående lindrer problemet og giver maksimal komfort. Systane ULTRA er udviklet af Alcon, som er verdens største virksomhed inden for øjenbehandling. Til trætte og tørre øjne. Tåreerstatning til dig, som også har store problemer med tørre øjne. Smørende, fugtgivende øjendråber, som tilpasser sig øjets tørhedsgrad. Til daglig brug.

Åbnede pipetter skal anvendes direkte og de resterende skal kasseres. For at undgå, at støv kommer i kontakt med væsken, bør du ikke røre pipettens åbning med fingrene eller anden genstand. - See more at: http://www.lensway.dk/Opti-Tears-Free-RewettingDrops-extra-553#sthash.JABKHuGI.dpuf

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.