Gå til kassen
Le Specs
  • The Prince-Matte Black thumbnail
  • The Prince-Matte Black thumbnail
  • The Prince-Matte Black thumbnail

The Prince-Matte Black

Le Specs

695 kr Vejl. pris:699 kr

Mål & Specifikationer

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
57 mm
Glashøjde:
53 mm
Næsebro:
Stanglængde:
145 mm
Materiale:
Metal
Farve:
Matte Black
Glassenes farve:
Smoke Mono
Polariserende
Nej
Glasses Measurements

Mere om produktet

Le Specs The Prince fra den australske trendsætter Le Specs er en klassisk pilotsolbrille. Le Specs beviser endnu en gang, at de ved, hvordan rigtigt stilrene og klassiske solbriller skal se ud. Le Specs The Prince virkeliggør alt det, Le Specs som varemærke står for. Der er tale om en solbrille som med dens stilfuldhed og elegance bør tiltale mange.

Selvom Le Specs The Prince ligner en almindelig pilotsolbrille, har den fået en reel futuristisk opdatering. Flade glas og fjederhængsler er tilføjet for at give brugeren maksimal komfort. Naturligvis beskytter glassene dig også mod solens farlige UV-stråler.

Denne version af The Prince fås i en sort udførelse med mat finish, der understreger stellets elegance og grå glas.

Pasform

Gør følgende for at vælge et stel, der passer dig:

  • Mål stellets bredde Start med at måle bredden af tværstængerne på dit nuværende brillestel. Dette skulle gerne give dig en idé om størrelsen af de briller, der passer dig.
  • Sortere buerne efter de rigtige størrelser Alle brillestel på vores hjemmeside er sorteret i størrelserne S (bredde under 128mm), M (bredde mellem 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Skriv ned buemålet Kig på buens inderside hvor du vil finde mere konkrete målinger. Disse dimensioner kan sammenligne med de buer vi har på vores hjemmeside.
Glasses fit image

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.