Gå til kassen
   Crazy Days! 25% på alt
   25%
   Thealoz Duo

   Thealoz Duo

   Øjendråber 10 ml - Thea

   109 kr82 kr

   Specifikationer

   Producent
   Thea
   Type
   Øjendråber
   Pakning
   10 ml
   INDHOLD
   Trehalose 3%, hyaluronsyre 0,15%, natriumklorid, trometamol, hydrogenklorid, vand for injektionsvæsker.

   Mere om produktet

   Thealoz Duo er øjendråber uden konserveringsmiddel for behandling af tørre og trætte øjne.

   Dine øjne fortjener det bedste og har af og til behov for lidt ekstra omsorg. Thealoz Duo øjendråber er et virkningsfuldt lille produkt, som hurtigt og effektivt lindrer besvær med tørre og trætte øjne. Så hvis du kæmper med tørre og trætte øjne, er Thealoz Duo et produkt for dig.

   Thealoz Duo benytter sig af naturens egne måder for at beskytte øjnene mod udtørring. Dråberne indeholder Trehalose – et naturligt forekommende disaccharid, som beskytter hornhindens epitelceller mod udtørring, samt hyalorunsyre, der genfugter og smører hornhindens overflade. Man kan udmærket bruge Thealoz Duo i kombination med kontaktlinser. Thealoz Duo er en pH-neutral, hypoton og steril vandbaseret opløsning.

   Dosering og anvendelse

   Dryp 1 dråbe i hvert øje og blink flere gange for at fordele væsken. Benyt dråberne 4-6 gange om dagen eller så ofte som du behøver det. Da Thealz Duo leveres i en steril flerdoseringsflaske og ikke indeholder konserveringsmiddel, kan de udmærket bruges sammen med kontaktlinser. Undgå dog at berøre øjet med spidsen af flasken.

   Åbnede flasker skal bruges inden for 90 dage. Læs også den medfølgende indlægsseddel nøje igennem inden du påbegynder behandlingen.

   Produktvurderinger