Gå til kassen
20%
Therapearl Mask

TheralPearl

Øjenmaske 1 st - Bausch & Lomb

89 kr71 kr

Specifikation

Producent
Bausch & Lomb
Linsetype
Øjenmaske

Mere om produktet

TheraPearl er en øjenmaske fra Bausch & Lomb som giver dig lindrende køle- eller varmebehandlinger.

Med TheraPearl har Bausch & Lomb taget frem et produkt som hjælper mange mennesker at slippe for tørre og hævede øjne. TheraPearl er en øjenmaske som på en behagelig måde former sig efter dit ansigt og giver dig lindring og komfort. At anvende TheraPearl er utrolig enkelt. Vil du have en kølebehandling så ligger du den bare i fryseren i 2 timer. Hvis du i stedet vil have en varmebehandling så varmer du den hurtigt i mikroovnen. TheraPearl er desuden utrolig effektiv mod hovedpine. Efter en lang arbejdsdag kan TheraPearl tilbyde hurtig lindring. TheraPearl rekommanderes derfor også til alle som har problemer med migræne eller allergier

Sådan anvender du TheraPearl:

Kølebehandling – Frys øjenmasken i mindst 2 timer inden anvendelse.

Varmebehandling – Varm øjenmasken i mikroovnen indtil den har nået en varm og behagelig temperatur. Husk at altid kontrollere at den ikke er for varm inden brug.

Forslået tid i mikroovnen for en pakke TheraPearl:

700 Watt mikroovn: 15 sekunder

1000 Watt mikroovn: 12 sekunder

1250 Watt mikroovn: 10 sekunder

Rengøring – Vask den forsigtigt med mild sæbe. Vær opmærksom på TheraPearl ikke skal anvendes mere end 20 minutter af gangen.

Produktvurderinger

(0 bedøm)

Dette produkt er ikke bedømt endnu.

0.0
0

Bedøm  * 

Bedøm (1-5)
Udfyld alle oplysninger

Din anmeldelse vil blive offentliggjort med dit fornavn og første bogstav i dit efternavn, ingen andre oplysninger vil blive oplyst som kan tilknyttes til dig. Det er ikke tilladt at inkludere person- eller kontaktoplysninger eller andet materiale som kan opfattes som stødende. Det er heller ikke tilladt at inkludere links eller henvisninger.