Gå til kassen
   Tørre øjne når du bærer kontaktlinser?

   Tørre øjne når du bærer kontaktlinser?

   Du er ikke alene. Mange mennesker kæmper med tørre øjne, især i tørre kontormiljøer, eller hvis du sidder foran en computerskærm i lang tid. I dag er der masser af fugtgivende kontaktlinser, linsevæsker og øjendråber, der kan løse problemet og virke som en direkte hjælp til tørre øjne.
   Hvorfor får man tørre øjne?

   Hvorfor får man tørre øjne?

   Tåreproduktionen i vores øjne reduceres med alderen, og øjets fugtighedsevne bliver værre. Men det er også meget almindeligt for mange mennesker at få tørre øjne som et resultat af deres arbejdsplads. Det kan skyldes tør luft, dårlig ventilation, temperaturforskelle eller klimaanlæg på kontoret, der irriterer øjets slimhinde. Lange arbejdsdage foran en computerskærm medfører også tørre øjne, fordi vi ikke blinker så ofte, når vi har en skærm foran os. At blinke er kroppens naturlige måde at fugte og fordele tårevæsken i øjnene, og det siger sig selv, at hvis vi blinker mindre, bliver vores øjne tørre.

   Opgrader til kontaktlinser med nyere teknologi

   Opgrader til kontaktlinser med nyere teknologi

   Mange mennesker bærer kontaktlinser, der er lavet med gammel teknologi og ville få gavn af at skifte til en mere moderne linse. Flere moderne kontaktlinser på markedet er produceret med nyere teknologi, der giver øjet mere ilt- og fugtforsyning. Hvis du føler dig tør i øjnene, når du bruger dine almindelige kontaktlinser, kan du også vælge kontaktlinser, der har et højere fugtighedsindhold. Kontaktlinser til tørre øjne er specielt udviklet til at bevare fugtigheden i øjet og kan beholde op til 95% af væsken i linsen i op til 16 timer om dagen. Populære kontaktlinsemærker, som mange af vores kunder vælger at opgradere til, er ACUVUE® OASYS 1-DAY with HydraLuxe™, MyDay daily disposable, everclear ELITE og mange flere.

   Læs mere om premiumlinser her.

   Øjendråber og linsevæske

   Øjendråber og linsevæske

   Til dig, der er tilfreds med dine kontaktlinser, men alligevel oplever den trælse følelse i øjnene sidst på dagen, kan øjendråber være den absolut bedste opskrift på tørre og trætte øjne. Øjendråber fås som gel, dråber og mist og kan købes både i engangsemballage eller i en lille flaske, der er let at tage med dig.

   En anden måde at slippe af med tørre øjne, hvis du bruger flerdagslinser, er at skifte linsevæske. Der findes linsevæsker, der er specielt tilpasset til tørre kontaktlinser, og som hjælper med at bevare fugtighedsindholdet i dine kontaktlinser.

   Hvilke øjendråber er bedst i test?

   Hvilke øjendråber er bedst i test?

   Baseret på vores brede sortiment af øjendråber har vi samlet dem, der fungerer or både hurtig og langvarig lindring.

   Blink Intensive Triple Action – 3-i-1 øjendråber som lindrer, fugter og beskytter dine øjne på samme tid. Øjedråberne er designede med E-vitamin og liposomer som beskytter lipidlaget i øjet og er specielt designet til at passe med kontaktlinser.

   Biotrue – indeholder halyronsyre, der naturligt findes i vores tårer. Stoffet beroliger, beskytter og smører øjet. Disse øjendråber leveres også pakket i 30 små, hygiejniske engangspipetter, så du nemt kan tage dem med på farten.

   Blink Eye Mist – en praktisk, hurtigtvirkende spray, der modvirker irriterede øjne. Du sprayer en dosis i øjnene uden at behøve at fjerne kontaktlinserne. Et fleksibelt alternativ, hvis du har en aktiv livsstil eller befinder dig i et rum med aircondition.