Gå til kassen
  Crazy Days! 25% på alt
  ULTRA for Presbyopia
  397 kr 529 kr
  25%

  ULTRA for Presbyopia

  Multifokale linser

  397 kr 529 kr
  25%

  ULTRA for Presbyopia fra Bausch & Lomb er multifokala månedslinser specielt udformet for at modvirke effekterne af presbyopi (gammelmandssyn). De er desuden fremstillet for dig som har i tankerne at spendere lange perioder fremfor digitale skærme.

  Modvirker trætte øjne

  Når vi anvender en computer, mobil eller surfplade, så blinker vi mindre. Det gør at dine øjne oftere bliver tørre og ubehagelige. ULTRA for Presbyopia anvender sig af en teknologi som kaldes MoistureSeal™ for at beholde 95% af linsens fugtighed i op til 16 timer om dagen også hvis du sidder fremfor en skærm størstedelen af tiden.

  Ultra giver et stabilt og behageligt syn

  For at give et tydeligt, stabilt og behageligt syn, uafhængig afstand, anvender ULTRA for Presbyopia sig af et progressivt design med tre zoner. Dette muliggør sømløse overgange mellem nære, mellemliggende og langsigtede. Det betyder at uanset hvad du gør, har du altid et perfekt syn uden behov af briller.

  Specifikation

  Producent
  Bausch & Lomb
  Styrkeomfang
  +2,00 till -7,00 Low: +0,75 till +1,50 High: +1,75 till +2,50
  Basiskurve
  8,5
  Diameter
  14,2
  Bæretid
  4 uger
  Materiale
  Samfilcon A
  Væskeindhold
  46%
  Håndteringsfarvet
  Ja
  For at kunne bestille linser skal du gennemgå en øjenundersøgelse hos en optiker. Optikeren skriver derefter en recept, som du kan anmode om, for at kunne købe linser.

  Sådan kan du anmode om din recept

  Ring, mail eller besøg optikeren. Det er normalt, at recepten sendes med posten eller udleveres i skranken.
  Hej!
  Jeg har brug for min linserecept, send den gerne til:
  *Dit navn
  *Din adresse
  Det er ikke sværere end det! Husk at besøge din optiker mindst en gang om året for at se, om dine styrker stadig er rigtige.

  To måder at bestille

  Röd knapp: udfyld oplysningerne fra din linserecept manuelt. Du får det enten fra din optiker, eller oplysningerne findes på linsepakken (hvis du allerede har en).
  Grön knapp: tag et foto eller upload et billede af stregkoden fra en gammel linsepakke. Derefter indlæses din recept automatisk, og du behøver ikke selv at udfylde noget.
  Følg instruktionerne, og tjek derefter ud og betal. Linserne sendes inden for 24 timer, medmindre andet er angivet.